Noutati

În data de 30.01.2023, la Colegiul Tehnic Câmpulung s-au derulat activități informativ-preventive cu scopul de a marca “Ziua Internațională a nonviolenței în Școală”. Activitățile au avut ca obiectiv prevenirea formelor de violență psihologică-bullying și a oricăror forme de violență.

Au fost prezentate materiale informative și au avut loc discuții în cadrul cărora elevii și-au exprimat opiniile referitoare la cauzele și consecințele bullying-ului în școală, la măsurile care pot fi luate pentru prevenirea acestuia. Interesul elevilor pentru tema abordată și implicarea lor în discuții, demonstrează că astfel de activități contribuie la o mai bună înțelegere a impactului pe care îl are bullying-ul asupra comportamentului și personalității adolescenților.
Mesajul Ministrului Educației de Ziua internațională a nonviolentei în Școală

 

SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE/GEW – 2021 s-a desfășurat anul acesta în perioada 15 – 21 noiembrie 2021 și a avut ca temă „It`s our world. Let`s take action!”.
În cadrul acestui program unitatea noastră școlară a desfășurat mai multe activitati detaliate în materialul de mai jos.

Activitati desfasurate in cadrul Saptamanii Educatiei Globale

Colegiul Tehnic Câmpulung a participat la Proiectul educațional „Campania 19 zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și tinerilor”, care se află la a IX-a ediție în România și s-a desfășurat în unitățile de învățământ preuniversitar, CJRAE, centre de plasament, cluburi/palate ale copiilor, în perioada 1-20 noiembrie 2021.
Campania de prevenire de 19 Zile este un apel pentru a organiza activități și acțiuni care să schimbe comportamentul social, să educe și să mobilizeze copiii, tinerii, diverse organizații și parteneri ai societății civile pentru a se implica în prevenirea abuzului, neglijării, bullying-ului, absenteismului și abandonului școlar, a consumului de droguri, a traficului de persoane etc. Campania sprijină apariția unei culturi globale pentru prevenirea violenței și abuzului împotriva copiilor și tinerilor și sprijină realizarea obiectivelor relevante de dezvoltare durabilă – Agenda 2030 și în special Ținta SDG # 16.2.

Colegiul Tehnic Câmpulung în Proiectul educațional Campania 19 zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și tinerilor

Vă invităm să participați la Proiectul educativ – concurs județean “UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN DOMENIUL ȘTIINȚELOR”(CAEJ nr.12613/15.10.2018, poziția 28), care se va desfășura vineri, 23 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, la Colegiul Tehnic Câmpulung, str. Calea Brașovului, nr. 1.

În atașament se regăsesc invitația și documentele cu privire la regulament, fișa de înscriere, programul de desfășurare și acordul de parteneriat (in fișierul Mapa concurs judetean 2018-2019).

Proiectul se adresează domeniilor de studiu: matematică, fizică, informatică și chimie, alte discipline de învăţământ.

Nu se percepe taxă de participare.

 Vă așteptăm cu drag!

prof. Moșteanu Gabriela, tel.0746012628, prof. Florea Alina, tel.0751294930

 

Vă invităm să participați la Proiectul educativ – concurs județean “UTILIZAREA CALCULATORULUI ÎN DOMENIUL ȘTIINȚELOR”, care se va desfășura vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu ora 12:00, la Colegiul Tehnic Câmpulung, strada Calea Braşovului, nr. 1..
În atașament se regăsesc invitația și documentele cu privire la regulament, fișa de înscriere, programul de desfășurare și acordul de parteneriat (in fișierul Mapa concurs judetean).
Proiectul se adresează domeniilor de studiu: matematică, fizică, informatică și chimie.
Nu se percepe taxă de participare.
Vă așteptăm cu drag!
 
Alina Florea, tel.0751294930
Gabriela Moșteanu, tel.0746012628

 

ULTIMUL CLOPOTEL  – PROMOTIA 2013 – 2017 a COLEGIULUI TEHNIC

In devenirea noastra voi, dragii nostri profesori, ati fost zidarii
Ce-au pus cu grija fiecare caramida.
Si iata cat de repede trecut-au anii
Si-o noua cale-i gata azi sa se deschida.
Pasim pe ea cu dragoste si credinta
Grabiti tot universul sa-l descoperim
Va vom purta in suflet cu recunostinta
Din inima, Va multumim!